Авиокомпаниите ще искат да си ваксиниран, за да летиш. Ваксинациите ще се

...
Авиокомпаниите ще искат да си ваксиниран, за да летиш. Ваксинациите ще се
Коментари Харесай

Ваксината - виза за пътуване със самолет?

Авиокомпаниите ще желаят да си имунизиран, с цел да летиш. Ваксинациите ще се трансфорат във визи. Австралия беше първа, в Европа занапред следва.

Това съобщи пред Bulgaria ON AIR " създателят и водещ на предаването " Авиошоу " Александър Богоявленски, който е и водач.

Той планува повишаване на цената на полетите, което ще се отрази и на цените на самолетните билети.

" Толкова е зле ситуацията, че авиокомпаниите прибягват до ексцентрични решения, с цел да покриват своите разходи - самолети, заведения за хранене, станаха известни и полетите за на никое място ", сподели Александър Богоявленски. Той счита, че следва увеличение на банкрутите и проблемите в авиацията.

" По-либерални наподобяват ограниченията единствено по заблудени места като България. Няма втори локдаун - той е един. В Европа рецесията въобще не е овладяна, до момента в който Азия постепенно и трудно се възвръща ", разяснява Богоявленски.

Ако желаеме да пътуваме, би трябвало да се стегнем. Авиосекторът ще се възвърне от рецесията, само че доста постепенно, счита откривателят на авиобранша. Според него тази рецесия ни демонстрира какъв брой дълбока може да бъде нашата съгласуваност. Никой в авиоиндустрията не е бил квалифициран, само че някои към този момент съумяват да се оправят със обстановката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР